Onze HioPOS-kassa en haar functies

Dankzij de HioPOS-software, het kasregister met touchscreen en alle beschikbare accessoires geniet u van tal van functies om de prestaties en efficiëntie van uw onderneming te verhogen. Met onze ruim 30 jaar lange ervaring in de sector is JFC de exclusieve distributeur van HioPOS-kasregisters in België en Luxemburg.

Waarom HioPOS?

HioPOS is een innovatieve kasregister-software waarmee u aan de noden van uw zaak voldoet. Dankzij het opslagsysteem worden al uw gegevens in de cloud geregistreerd en opgeslagen.

Centralisatie en beheer

Met het HioPOS-kasregister centraliseert en visualiseert u op eenvoudige wijze uw bestellingen, beheert u uw reservaties, leveringen en voorraad en hebt u een realtime zicht op uw verkopen.

Eenvoud en connectiviteit

Het intuïtieve HioPOS is zeer gebruiksvriendelijk. Alle info is op éénzelfde plek beschikbaar. U kunt het HioPOS-kasregister combineren met tal van geconnecteerde accessoires om uw dienstverlening te verbeteren: printer, keukenscherm, fysieke kassa, barcodescanner, weegschaal, pinpad, …

Aangepast voor verschillende sectoren

De HioPOS-software en het kasregister met touchscreen zijn aangepast aan uw noden. De vele functies beantwoorden aan de verwachtingen van meerdere sectoren: Horeca, winkels, schoonheidscentra, kapperszaken, slagers, bakkers, …

Efficiëntie en rentabiliteit

Doordat alle info wordt opgeslagen en gecentraliseerd, verhoogt u uw efficiëntie. Beheer sneller uw reservaties, leveringen, bestellingen en voorraden. Krijg een onmiddellijk zicht op uw omzet.

Onze kasregisters

Het HioPos cloud-kasregister met touchscreen biedt tal van functies. Het centraliseert en beheert de informatie van uw onderneming: beheer van de klanten, van bestellingen en voorraad, realtime zicht op de verkopen, … De compatibele accessoires van het kasregister en de HioPOS-software bieden nog een hele reeks andere opties: betaling per kaart met pinpad, verkoop van voedingsmiddelen per gewicht met een geconnecteerde weegschaal, barcodescanner enz.

Ontdek het HioPOS-kasregister

De tablet met menu voor restaurants/bars

Zorg voor een betere en innovatieve klantervaring dankzij onze tablet met menu voor restaurants/bars. Uw klanten kunnen met het touchscreen op hun tafel bestellingen plaatsen en de rekening betalen. Integreer de beschrijvingen van uw gerechten en pas uw kaart eenvoudig en op elk moment aan. Bovendien wordt de bestelling onmiddellijk doorgegeven aan de keuken en beperkt u het aantal verplaatsingen. Dankzij onze tablet met menu voor restaurants/bars geeft u uw klant rechtstreeks toegang tot alle nodige informatie!

Het HioSCREEN-bestelscherm voor de keuken

Vereenvoudig het werk van het keukenpersoneel dankzij het HioSCREEN-bestelscherm, en verhoog zo uw efficiëntie en snelheid. Met dit scherm ontvangt de keuken rechtstreeks de bestellingen die de klant aan tafel (op de T-Quiosk) of elders heeft geplaatst. Alle bestellingen worden snel en handig in chronologische volgorde weergegeven, waarbij een slimme kleurcode een duidelijk onderscheid biedt tussen de verschillende taken: gerechten in de wacht, nog te bereiden gerechten, gerechten die in bereiding zijn, of gerechten die al opgediend zijn.

Beheer van leveringen

Dankzij HioPOS verhoogt u uw efficiëntie voor het beheer van thuisleveringen. Centraliseer alle bestellingen van externe platformen in uw kasregister. Met dit ingenieuze systeem optimaliseert u het volledige proces door de leveringen aan uw bezorgers toe te wijzen op basis van hun locatie en van de bezorglocatie. Zo verlopen uw leveringen sneller, en kunt u dus meer klanten bedienen en uw omzet verhogen.

Beheer van reservaties

Met het HioPOS-reservatiesysteem kunnen uw klanten op elk moment en waar ze maar willen eenvoudig en veilig een tafel reserveren. Beheer, centraliseer en visualiseer alle reservaties dankzij het kasregister. Bekijk in real time de gereserveerde tafels zodat u uw dienst gemakkelijker kunt plannen.

Veelgestelde vragen over HioPOS

Op dit moment bestaat er geen Mac- of iOS-versie. HioPOS wordt enkel op Android-apparaten gebruikt. U hebt dus geen pc of een grote computer nodig: HioPOS werkt volledig op tablets en/of smartphones die met wifi of 4G verbonden zijn.

We selecteerden inderdaad een aantal hoogstaande toestellen waarmee u snel en efficiënt aan de slag kunt. Maar als u al over uw eigen tablets en smartphones met Android-besturingssysteem beschikt, kunt u deze gebruiken met een of meerdere HioPOS-licenties.

JFC komt graag ter plaatse om u te helpen met de installatie van de software. Ook na de installatie kunt u op onze dienstverlening blijven rekenen.

Ja, HioPOS is compatibel met het officiële Belgische ‘Blackbox’-kasregister.

Uw gegevens worden opgeslagen in een volledig beveiligde cloud-server. Wanneer uw tablet of smartphone crasht, blijven uw gegevens bewaard.

HioPOS blijft offline tot vijf uur lang actief. Sommige functies zijn offline echter niet beschikbaar.