Ontdek onze geconnecteerde weegschalen

JFC beschikt over ruim 30 jaar ervaring in geautomatiseerde betaal- en besteloplossingen, en verkoopt geconnecteerde weegschalen die compatibel zijn met de HioPOS-software en het kasregister.

Onze geconnecteerde weegschalen

Onze geconnecteerde weegschalen zijn ideaal voor winkels die hun voedingsproducten per gewicht verkopen, en onderscheiden zich dankzij hun hoge weegcapaciteit en grote nauwkeurigheid.

Balance connectée TS10

Weegschaal TS 10 (enkel wegen)

De TS 10-weegschaal heeft een weegcapaciteit van 15 kg. Met de USB-aansluiting verbindt u uw weegschaal rechtstreeks met het kasregister, zodat het verkoopproces van uw producten per gewicht vlot verloopt. Dankzij haar compacte afmetingen kan ze gemakkelijk op de toonbank geplaatst worden.

Balance connectée TS20

Alles-in-een-weegschaal TS 20

De knappe TS 20 alles-in-een-weegschaal heeft een weegcapaciteit van 15 kg. Dankzij het Android 7.1-besturingssysteem sluit u ze rechtstreeks op uw kasregister aan. Verder heeft ze een touchscreen en beschikt ze over een thermische printer zodat u de kastickets onmiddellijk kunt afdrukken.

Waarom kiezen voor een geconnecteerde weegschaal?

Stevig en nauwkeurig

Onze geconnecteerde weegschalen zijn bestand tegen omgevingstemperaturen tussen 0 en 40 °C, en kunnen zowel buiten (voor ambulante handel) als in uw winkel zelf gebruikt worden. Dankzij hun grote nauwkeurigheid zijn ze ideaal voor de verkoop van voedingsproducten per gewicht.

Connectiviteit

Met de USB-aansluiting van de TS 10-weegschaal verbindt u uw weegschaal rechtstreeks met uw kasregister, zodat de gegevens sneller worden overgedragen. De TS 20 maakt rechtstreeks gebruik van Android om uw weegschaal te verbinden met uw HioPOS-kasregister. De prijs per kilo van uw artikels registreert u in de HioPOS-software, waarna deze laatste op basis van het gewicht automatisch de totaalprijs van elk product berekent.

Tijdwinst en kortere wachtrijen

Dankzij de snelle transactietijd en de connectiviteit weegt u uiterst snel en verloopt het verkoopproces zeer vlot. Zo beperkt u de wachtrijen en biedt u een betere klantervaring. Bovendien levert het ook tijdwinst op voor uw werknemers en kunnen zij andere taken in uw verkooppunt uitvoeren.

Voor wie?

Onze geconnecteerde weegschalen zijn ideaal voor alle winkels die voedingsmiddelen per gewicht verkopen:

JFC, partner van uw project

Hebt u interesse in een geconnecteerde weegschaal die verbonden is met uw kasregister? Onze professionele medewerkers kregen een opleiding bij de fabrikant zelf en begeleiden u tijdens uw project. We geven advies om de meest geschikte oplossing voor uw activiteit te vinden. Daarnaast verzorgen we de plaatsing en de opvolging na de aankoop van uw materiaal.

NEEM CONTACT OP