Onze geldtelmachines en valsgelddetectoren

JFC is al 30 jaar gespecialiseerd in geldtelsystemen, zowel voor front- als backoffice.

Met duizenden actieve toestellen in heel België en Luxemburg zijn we marktleider. Professionaliseer uw cashbeheer met onze innovatieve oplossingen en laat uw geldverwerking een stuk vlotter verlopen. Onze technici zijn opgeleid door de fabrikanten zelf en we verlenen de nodige opvolging voor de updates, herstellingen en het onderhoud.

Onze geldtelmachines en detectoren van biljetten en muntstukken

We bieden verschillende modellen aan, voor elk type gebruik. Ongeacht de sector of omvang van uw winkel helpen we u bij de verwerking van uw kleingeld en de detectie van valse bankbiljetten en niet-conforme muntstukken.

Muntstukken- en biljettenteller Cashmaster One Pro

Met dit alles-in-een-toestel verwerkt u eenvoudig zowel uw biljetten als uw muntstukken. De telmachine is ideaal voor het kassabeheer in de retail, supermarkten en warenhuizen. Ze beschikt over een groot touchscreen met uitvouwbaar menu, waardoor ze gebruiksvriendelijk en zeer ergonomisch is. Bovendien hebt u dankzij de aansluitingsmogelijkheid op een printer een volledig overzicht van de dagtellingen.

BankTec BT-7011

Deze bankbiljettenteller is uitgerust met een detectiefunctie voor valse biljetten en bundels. Dankzij zijn eenvoud, stevigheid en lage aankoopprijs is hij geschikt voor banken, supermarkten en retail.

Compteuse de billets - BankTec BT7300

BankTec BT-7300

Deze bankbiljettenteller telt biljetten van gemengde coupures, detecteert de valse biljetten en valoriseert uw kleingeld door een detail van het bedrag en de verdeling per afzonderlijke waarde te bieden.

Compteuse de billet et trieuse SB9

Bankbiljettenteller SB-9

Deze biljettenteller met teruggavebak is het krachtigste toestel op de markt. Hij is uitermate aangewezen voor bankinstellingen en winkels die veel kleingeld verwerken. Dankzij de teruggavebak kunt u doorlopend tellen.

Het CM2000-model

Verwerkt u grote volumes muntstukken? Deze muntenteller heeft een capaciteit van 5000 munten en werpt niet-conforme muntstukken automatisch terug. Dankzij zijn snelheid en stevigheid is hij perfect geschikt voor de retailsector: zo is hij uitermate handig om de inkomsten van automaten of zelfs jetons te tellen.

Compteuse de monnaie Venus

Het Venus-model

Dit professionele muntenteller en -sorteerder sorteert uw kleingeld in aparte lades of zakken volgens hun waarde. Het beschikt over een grote trechter en toont het totaalbedrag in euro’s en per waarde.

Het Moon-model

Met de muntenteller en -sorteerder Moon kunt u grote volumes verwerken. Hij sorteert uw muntstukken in lades of zakken en per waarde. Hij beschikt over een grote trechter en toont het totaalbedrag in euro’s en per waarde. Een extra troef? Valse en vreemde muntstukken worden teruggeworpen.

De chequescanner LS-515

Met deze snelle, betrouwbare en nauwkeurige scanner kunt u uw cheques, maaltijdcheques, cadeaubonnen enz. scannen. Met zijn verwerkingssnelheid van 120 bankcheques of maaltijdcheques behoort dit toestel tot een van de snelste oplossingen op de markt. De beheersoftware biedt een compleet en duidelijk overzicht van de getelde waarde.

De valsgelddetector BT-2622

De betrouwbare en moderne professionele detector BT-2622 is uitgerust met de meest recente technologieën voor valsgelddetectie. Valse biljetten worden automatisch en uiterst gebruiksvriendelijk opgespoord. Hij herkent vier tot zes verschillende valuta. De detector kan opgeladen worden en is dus eenvoudig transporteerbaar.

De valsgelddetector IR-1000

Het krachtige infraroodsysteem van de IR-1000-detector maakt de infrarood inkt in echte bankbiljetten zichtbaar en spoort op die manier snel valse biljetten op. Zo kunt u dankzij het grote scherm en de hoogwaardige camera zelf de namaakbiljetten herkennen.

De voordelen van een biljetten- en muntenteller en -detector

Tijdwinst

Veiligheid

Betrouwbaarheid

Grote modulariteit

Compacte afmetingen

Tal van toepassingen

Onze biljetten- en muntentellers kunnen in tal van sectoren en situaties gebruikt worden.

  • In warenhuizen: voor het tellen van de kassa’s, het beheer van de kassaladen, de detectie van valse biljetten, de overhandiging aan transporteurs, …
  • In banken, gokkantoren, speelzalen en casino’s: handig aan het loket of in de kluis om de automaten te vullen.
  • In de retail: handig voor de dagafsluiting, kassacontrole en tellingen voorafgaand aan de storting in de bank.
  • In telcentra: toestellen met grote telcapaciteit zijn ideaal om kleingeld te sorteren, valse biljetten en/of munten te detecteren, waardebepalingen uit te voeren, …

JFC, partner voor kleingeldbeheer

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Daarom biedt JFC een groot gamma teltoestellen aan. Onze doelstelling? Inspelen op de noden van alle winkeliers en hen helpen efficiënter te werken.

NEEM CONTACT OP