In deze sectoren zijn wij actief

JFC verkoopt al meer dan 30 jaar innovatieve betaal- en besteloplossingen aan ondernemingen. We bieden onze diensten aan een uitgebreid publiek aan, verspreid over verschillende sectoren. Onze toestellen kunnen volledig worden aangepast aan uw werking, en helpen u zo het cashbeheer van uw onderneming te optimaliseren, ongeacht welke producten u verkoopt.

Horeca 
van de bestelling tot de betaling

Of u een restaurant hebt, een theesalon, een fastfood-zaak of een bar: JFC biedt eenvoudige en intuïtieve digitale oplossingen aan.

 • Bestelzuil: Beperk de wachtrij aan de toonbank met bestelzuilen die volledig aan uw cliënteel zijn aangepast, en optimaliseer op die manier de tijdsindeling van uw medewerkers.
 • Tablet met menu: Bedient u aan tafel? Vervang uw papieren menukaarten door tablets. Deze zijn rechtstreeks verbonden met uw kasregister, zodat het bestelproces veel eenvoudiger wordt en de klant zelfs op afstand kan betalen.
 • Beheer van reservaties en leveringen: Met ons HioPOS-kasregister beschikt u over een vlot en eenvoudig reservatiesysteem. Daarnaast kunt u ook uw afhaaldienst uitbouwen door een eenvoudig beheer van uw leveringen.
 • Automatische betaalzuil: Wordt er in uw zaak nog veel gebruikgemaakt van cashbetalingen? Met de automatische kassa vermijdt u rechtstreeks contact met biljetten en muntstukken, wat de hygiëne bevordert.
Neem contact op

Retail
van voorraadbeheer tot de betaling

Met onze innovatieve oplossingen vereenvoudigt u het cashbeheer van uw winkel, maar automatiseert en optimaliseert u ook het beheer van uw onderneming. Ons HioPOS-kasregister biedt bijvoorbeeld volgende mogelijkheden:

 • Aanmaak van gepersonaliseerde codes voor uw producten
 • Voorraadbeheer
 • Opmaak van gerichte promoties
 • Realtime-gegevensanalyses

We bieden nog tal van andere automatisatieoplossingen aan, zoals onze automatische betaalzuilen, onze informatiezuilen voor bestellingen van uitgeputte producten, of onze selfcheckout-kassa’s. Zo hebt u de keuze uit een hele reeks innovatieve toestellen die bijdragen aan de digitale conversie van uw winkel.

Neem contact op voor meer info

Buurtwinkel
betere klantervaring

Bloemisten, bakkers, slagers, frituren, … Optimaliseer uw werking en behoud het nauwe contact met uw klanten. Onze automatisatie- en cashbeheeroplossingen kunnen worden aangepast aan uw sector en optimaliseren de ervaring voor uw klanten.

Ons kasregister biedt tal van handige functies voor het beheer van uw winkel: voorraadbeheer, verkoop per gewicht of per stuk dankzij de geconnecteerde weegschaal, allergenenbeheer, opmaak van barcodes voor uw producten, levering van bestellingen, … Met onze automatische betaalzuilen zorgt u dan weer voor een hygiënisch betaalproces, zonder rechtstreeks contact met microben- en virusdragende biljetten en muntstukken.

Neem contact op

Kappers en schoonheidscentra
beheer van uw afspraken en medewerkers

Optimaliseer het beheer van uw schoonheidscentrum dankzij de producten van JFC. Al meer dan 30 jaar bieden we verschillende oplossingen aan die bijdragen aan de digitale conversie van uw zaak.

 • Dankzij onze automatische betaalzuilen beperkt u het contact met biljetten en muntstukken, wat de hygiëne van uw schoonheidsinstituut ten goede komt.
 • Met onze informatiezuilen houdt u uw klanten op de hoogte van uw verzorgingsaanbod, prijzen en actuele promoties.
 • Ons kasregister helpt u uw afspraken beter te beheren. Daarnaast krijgt u een beeld van de historiek van uw klanten, controleert u de voorraden van uw cosmeticaproducten, organiseert u de agenda van uw medewerkers, verstuurt u afspraakbevestigingen, …
Neem contact op voor meer info

Banken
innovatieve cashbeheeroplossingen

JFC is gespecialiseerd in automatisatieoplossingen voor banken en biedt verschillende beheertools voor banken aan:

 • Toestel voor het beheer van kassa-inhoud: met onze CashDro Master automatiseert u de afhaling en storting van geld.
 • Telmachines en sorteertoestellen voor biljetten en muntstukken.
 • Detectoren van valse bankbiljetten en muntstukken.
Neem contact op