Ontdek ons toestel voor beheer van kassa-inhoud

JFC verkoopt al ruim 30 jaar lang geautomatiseerde diensten voor betalingen en cashverwerking. Wilt u de kassa-inhoud van uw winkel slim en veilig beheren? Ontdek CashDro Master, onze professionele betaalzuil voor het beheer van kassa-inhoud.

Ons CashDro Master-model

De professionele CashDro Master is ideaal indien u de kassa-inhoud van uw verkooppunt op intelligente wijze wenst te beheren, ongeacht de sector. Dit model biedt twee geautomatiseerde diensten:

  • Storting van de daginkomsten van uw verkooppunt, in muntstukken en bankbiljetten.
  • Beheer van inkomend en uitgaand wisselgeld zonder personeel, voor uw personeel en klanten.

CashDro Master

Waarom gebruikmaken van een CashDro Master?

De CashDro Master biedt tal van voordelen voor het beheer van uw kassa-inhoud, maar ook voor het algemene beheer van uw winkelpunt. Zo verhoogt u de efficiëntie en verbetert u de klantervaring.

Veiligheid

Dankzij de CashDro Master hoeft u niet meer naar de bank te gaan om uw verkoopopbrengsten te storten. Uw contant geld wordt veilig in een beveiligde betaalzuil in uw winkel bewaard. U vermindert het risico op interne of externe diefstal omdat u extra verplaatsingen vermijdt en de manuele verwerking van cash geld beperkt.

Tijdwinst en kortere wachtrijen

U hoeft uw winkel niet meer te verlaten om uw inkomsten te storten of te wisselen. Dankzij het automatische cashbeheer hoeft u uw kleingeld bij de dagafsluiting niet meer zelf te sorteren: CashDro Master doet dit voor u. Verder verwerkt deze betaalzuil ook snel wisselgeld, zonder tussenkomst van uw personeel. Zo houden uw medewerkers meer tijd over om andere taken in uw winkelpunt uit te voeren, en beperkt u de wachtrijen voor uw klanten.

Hygiëne

Aangezien CashDro Master in de plaats van uw medewerkers uw contant geld telt en wisselgeld verwerkt, is er minder manuele verwerking van muntstukken en bankbiljetten. Het resultaat: een betere hygiëne voor u en uw medewerkers.

Controle en opvolging

CashDro Master is uitgerust met een detector van valse biljetten en niet-conforme muntstukken. Daarnaast vermijdt u dat er contant geld verloren gaat doordat er minder cashgeld manueel verwerkt wordt. Bovendien gebeuren er dankzij het geautomatiseerde systeem geen fouten door manuele tellingen en teruggaves. U ontvangt ook een gedetailleerd rapport van alle transacties, die u om het even waar in real time kunt raadplegen om snel en eenvoudig de boekhouding van uw zaak te controleren.

Betere klantervaring

Met CashDro Master biedt u uw klanten allerlei extra diensten aan: identificatie van de klant, suggestie voor teruggave op basis van de vroegere stortingen, gepersonaliseerde rapporten, kredietdatum, anoniem gebruik enz.

Gestion du fond de caisse avec CashDro Master

Personaliseer uw CashDro Master

Onze betaalzuil voor het beheer van kassa-inhoud is personaliseerbaar. U kunt deze op aanvraag bekleden in de kleuren van uw onderneming en uw logo laten aanbrengen.

Voor wie?

Onze experts staan voor u klaar

Wilt u uw winkelpunt uitrusten met een automatische betaalzuil voor het beheer van uw kassa-inhoud? Onze professionele medewerkers zijn opgeleid bij de fabrikant zelf en begeleiden u bij uw project, met oplossingen op maat van uw sector.

NEEM CONTACT OP