Onze Euro Coin Deposit-muntjesverzamelaar

Uw klanten zijn echte muntenverzamelaars. In België slingeren er miljarden muntstukken rond in zakken, bokalen of lades.

Wat als u deze verborgen schatten kon omzetten in pure koopkracht? Installeer een muntjesverzamelaar in uw winkel waar uw klanten hun muntstukken in kunnen steken. JFC heeft ruim 30 jaar ervaring in de sector van cashverwerking, en biedt innovatieve en efficiënte oplossingen aan om uw rentabiliteit te verhogen.

Euro Coin Deposit

Onze selfservice-muntjesverzamelaar is eenvoudig, snel, efficiënt en leuk om te gebruiken, en zet de muntstukken van uw klanten om in aankoopbonnen. Zo genereert u tot wel € 6000/maand aan extra aankopen!

De Euro Coin Deposit betaalt zichzelf snel terug en beschikt over een ‘fee’-optie waarmee u uw klanten een bonus schenkt of een percentage op het gestorte bedrag biedt.

Onze zuil is uitgerust met een digitaal scherm en wordt zo een leuke en dynamische promotietool. Dankzij deze nieuwe vorm van digital signage genereert u extra inkomsten door reclameadvertenties.

Borne de dépôt de monnaie

De eigenschappen van Euro Coin Deposit

Snelle verwerking: tot 1100 muntstukken per minuut
Teruggavebak voor valse muntstukken


Stille werking
‘Fee’-optie
Geïntegreerde barcodeprinter
Teruggave van valse muntstukken
Zelfreinigend


Scherm (2 x 20 tekens)


Twee opvangzakken voor muntstukken, met instelbaar gewicht
Lichtsignaal bij volle zak
Stevige metalen behuizing met vijf beveiligde sluitingen


Afmetingen: 605 x 382 x 1086 mm
Gewicht: 60 kg

Ontdek de technische fiche

Waarom een muntjesverzamelaar?

Onze Euro Coin Deposit-muntjesverzamelaar biedt alleen maar voordelen, zowel voor uw onderneming als voor uw klanten.

Klantendienst en dienstverlening

Uw klanten kunnen hun overbodige muntstukken en koperkleurige muntjes kwijt, om ze vervolgens te gebruiken om gemakkelijk aankopen te doen in uw winkel. Zo biedt u hun een betere klantervaring aan en verhoogt u uw klantentrouw.

Hogere gemiddelde aankopen en omzet

Met een muntjesverzamelaar kunt u uw omzet laten stijgen met wel € 6000/maand. Veel klanten beschouwen een aankoopbon namelijk als een extra voordeel, omdat ze ervan uitgingen dat ze deze muntstukken niet meer zouden gebruiken. Zo is uw Deposit-zuil al snel rendabel.

Aantrekkelijk en dynamisch

Met dit cashbeheersysteem trekt u nieuwe klanten aan en biedt u hun een nieuwe en innovatieve klantervaring aan. Bovendien zorgt het ervoor dat uw onderneming een dynamisch imago uitstraalt.

Verschillende opties

Optioneel kunt u uw muntjesverzamelaar laten uitrusten met een digitaal scherm om promoties, info, koppelacties enz. te tonen. De inhoud kan eenvoudig ter plaatse of op afstand beheerd worden. U kunt ook een telmodule toevoegen voor een analyse van de stortingen volgens datum en/of winkelpunt.

Interne rotatie en verwerking van muntstukken

U beschikt over een grote bron van muntstukken en kleine centjes, waardoor geldteruggaves en het beheer van kleingeld eenvoudiger worden.

Personaliseerbaar en compact

De muntjesverzamelaar is een compact en licht toestel dat u bovendien kunt personaliseren met het logo van uw onderneming.

Ruim 30 jaar ervaring

Wilt u uw cashbeheer optimaliseren? JFC zorgt voor een begeleiding van a tot z: onze technici stellen hun expertise ten dienste van u, van de projectfase tot de plaatsing en het onderhoud van uw oplossing.