Oberrobot (HIOBOT)

Ontdek onze oberrobot voor restaurants

Met HIOBOT, onze intelligente oberrobot, kunt u uw zaak een nieuw technologisch tijdperk binnenloodsen. Deze innovatieve robotoplossing voor hotels, restaurants en cafés verbetert en vergemakkelijkt het werk van uw personeel en biedt een onvergelijkbare klantervaring.

NEEM CONTACT MET ONS OP

HIOBOT, technologie voor hotels en restaurants

HIOBOT bevat alle nieuwste technologieën en biedt hotels en horecagelegenheden aanzienlijke ondersteuning.

  • Veelzijdigheid

De HIOBOT robot is een assistent die verschillende taken kan uitvoeren, afhankelijk van de gekozen modus: receptie, service, afhalen, feest, enz. Hij begroet klanten, toont hen een QR-code om een bestelling te plaatsen, serveert eten en drinken en helpt tafels afruimen.

  • Hoge laadcapaciteit

Uitgerust met vier trays heeft HIOBOT een draagvermogen van 60 kg. Hij kan worden uitgerust met verschillende optionele accessoires om borden, flessen, glazen, kopjes en andere breekbare voorwerpen veilig te vervoeren. In één enkele ronde kan hij meerdere bestellingen serveren en vuile vaat naar de afwasruimte transporteren.

  • Twee krachtige schermen

De robot heeft twee high-definition schermen voor interactie met klanten. Op het hoofdscherm van 10,2 inch kun je de verschillende modi van de robot beheren. Het 15,6 inch reclamescherm aan de achterkant geeft productaanbevelingen, instructies en reclame weer. Het kan naar wens worden geconfigureerd: afspelen van afbeeldingen, afspelen van video, keuze van muziek en stem, enz.

  • Intuïtief, veilig browsen

De HIOBOT robotserver beweegt zich intelligent en autonoom door uw vestiging naar de gewenste locatie. Hij is uitgerust met Lidar-technologie en 3D-camera’s om afstanden in te schatten. Hij vermijdt obstakels en mensen op zijn pad. Hij kan tegelijkertijd met andere serverrobots worden gebruikt, zonder risico op botsingen.

  • Lange autonomie

HIOBOT kan 8 uur achter elkaar werken op een volle lading. Hij heeft een automatisch oplaadsysteem. Als de batterij bijna leeg is, gaat hij automatisch naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voordelen

1

Hoofdscherm

Afmeting 10.2”

Resolutie 1280 x 800

2

Sensoren

Positienauwkeurigheid 30-70mm

Resolutie kilometerteller 0,134mm

3
Laden

Maximale belasting 60 kg

4 laden

Ladegrootte 500 x 408

4

Wielen

Breedte 6,5” x 2

Extra 2,5” x 4

5

Reclamescherm

Afmeting 15,6”

Resolutie 1920 x 1080

6

Communicatie

2 luidsprekers

Wifi

7

Batterij

Automatisch zelfoplaadsysteem

Levensduur batterij 8 uur

Oplaadtijd 4-5 uur

8

Afmetingen

500 x 500 x 1460

Gewicht 64 kg

Waarom een robotkelner in de restaurant- en hotelsector?

Heeft u een hotel, restaurant, café of andere horecagelegenheid? HIOBOT biedt vele voordelen voor uw bedrijf, uw werknemers en uw klanten.

Efficiëntere service

Dankzij hun intelligente navigatie en plateaus met hoge capaciteit kunnen robotkelners grote aantallen bestellingen snel en nauwkeurig van de keuken naar de tafel brengen, waardoor de wachttijd korter wordt. Ze verminderen ook het risico op fouten bij het afleveren en opnemen van bestellingen, waardoor de klanttevredenheid toeneemt.

Minder werkdruk voor personeel

Robotische obers nemen repetitieve, tijdrovende en fysieke taken over, zoals tafelbediening. Dit betekent dat uw personeel zich kan concentreren op andere activiteiten met toegevoegde waarde, zoals klantrelaties.

Innovatie & aantrekkingskracht

De introductie van geavanceerde technologie in je restaurant trekt nieuwsgierige klanten aan die houden van innovatie. Deze aanpasbare robot kan muziek afspelen, communiceren met klanten, afbeeldingen en video’s weergeven… Met HIOBOT kun je je klanten een unieke ervaring bieden.

Marketingvoordeel

Met het HD-reclamescherm kunt u uw klanten productaanbevelingen geven en reclame en nieuws naar keuze uitzenden. Op deze manier helpen de servers van de robot uw verkoop te verhogen.

Winstgevendheid

De robot is een kosteneffectieve oplossing om een tekort aan restaurantpersoneel op te vangen. De robot kan 8 uur achter elkaar werken zonder onderbreking. Het is dus een grote hulp, vooral in periodes waarin je veel mankracht nodig hebt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor wie zijn ze?

Onze oberrobots zijn voornamelijk ontworpen voor de horeca en het toerisme, om mankracht te leveren voor het begroeten, het opnemen van bestellingen en het afleveren van bestellingen aan tafel.

  • Hotels

  • Restaurants

  • Cafés

  • Bars

  • Toerisme

Vertrouw op JFC

Geïnteresseerd in een oberrobot? Neem contact op met JFC! Met meer dan 30 jaar ervaring in geautomatiseerde betaal- en besteloplossingen biedt ons team u professionele ondersteuning voor uw project. Wij adviseren u en bieden u de oplossing die het beste past bij uw behoeften.

NEEM CONTACT MET ONS OP