Betaal– en cashbeheeroplossingen en geautomatiseerde bestelzuilen

Realiseer samen met JFC de digitale conversie van uw winkel!  We bieden bestelzuilen en dynamische en geautomatiseerde betaalbeheertoestellen aan voor alle sectoren.

NEEM CONTACT OP

Een aanbod aangepast aan uw activiteitensector

HoReCa
Retail
Buurtwinkels
Kappers en schoonheidscentra
Banken

Ontdek onze producten

Optimaliseer het beheer van uw winkel dankzij onze dynamische digitale zuilen en innovatieve geautomatiseerde toestellen.

Automatische betaalzuil CashDro

CashDro is al enkele jaren marktleider voor cash-betalingssystemen. De CashDro-automatische betaalzuilen zijn dankzij hun gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid de ideale oplossing voor het beheer van uw cash geld. Onze verschillende CashDro-modellen voor cashbetalingen zijn geschikt voor elk type winkel.

Ontdek onze modellen

Bestel- en informatiezuilen

Dankzij onze bestel- en informatiezuilen verhoogt u uw productiviteit en verbetert u de klantervaring. Laat uw klant rustig een keuze maken terwijl uw medewerkers andere taken kunnen afhandelen. Onze zuilen kunnen gepersonaliseerd worden in de kleuren van uw onderneming en zijn uitgerust met tal van aangepaste functies voor elke sector.

Ontdek onze modellen

HioPOS-kasregister

Onze technologisch hoogstaande HioPOS-kasregisters centraliseren uw informatie en helpen u bij het beheer van uw winkel. Krijg snel en gemakkelijk een visueel overzicht van uw verkoop, voorraad, reserveringen, bestellingen en leveringen. De vele accessoires bieden u nóg meer mogelijkheden. Met de touchscreen-tafeltablet kunnen de klanten het menu bekijken en hun bestelling plaatsen, die dankzij HioSCREEN automatisch naar de keuken wordt verzonden.

Ontdek onze modellen

Selfcheckout-toestel

Zorg voor een innovatieve klantervaring dankzij onze selfcheckout-toestellen. Met deze zelfbedieningskassa’s kunnen uw klanten dankzij de geautomatiseerde digitale betaalterminal zelf hun artikelen scannen en betalen. We beschikken over verschillende zelfkiosk-modellen, naargelang de gewenste betaalmethode.

Ontdek onze modellen

Beheer van kassa-inhoud

Onze beveiligde CashDro Master-toestellen zorgen voor een slim beheer van uw kassa-inhoud. Deponeer uw cash-inkomsten in alle veiligheid in een CashDro-toestel en ontvang snel uw wisselgeld. Onze toestellen zijn aangepast aan de noden van elke sector: banken, warenhuizen, winkelcentra, openbare vervoersmaatschappijen, …

Ontdek onze modellen

Muntjesverzamelaar

Biedt uw klanten de optie om hun muntstukken in een Euro Coin Deposit-muntjesverzamelaar te steken. Dankzij deze zelfbedieningszuilen wisselen de klanten hun cash geld om in een aankoopbon voor uw winkel. Zo verhoogt u uw verkoop, rentabiliseert u uw investering en bevordert u de klantentrouw.

Ontdek onze modellen

Geldtelmachines en valsgelddetectoren

Als marktleider voor cash-geldtellers biedt JFC verschillende modellen van biljetten- en muntentellers en van valsgelddetectoren aan. Optimaliseer de verwerking van uw cash geld en boek tijdwinst dankzij onze beveiligde en betrouwbare geldtelmachines.

Ontdek onze modellen

Geconnecteerde weegschalen

JFC biedt geconnecteerde en professionele weegschalen voor uw winkel aan. We beschikken over twee modellen weegschalen, naargelang uw behoeften: een pure gewichtsweegschaal en een alles-in-een-weegschaal. U kunt uw weegschalen verbinden met het HioPOS-systeem, zodat u uw producten eenvoudig en moeiteloos per gewicht kunt verkopen.

Ontdek onze modellen

Een professionele en gepersonaliseerde begeleiding

Bij JFC begeleiden we u bij uw project om oplossingen te vinden op maat van uw behoeften en van uw sector. Ons team van experts begeleidt u bij het vinden van de krachtigste toestellen. Onze technici worden rechtstreeks door onze fabrikanten opgeleid, en verzorgen de plaatsing en opvolging van alle toestellen.

NEEM CONTACT OP

Een oplossing voor elke sector

Ongeacht in welke sector u actief bent, JFC helpt u graag om de oplossing te vinden die het best aansluit bij uw behoeften. De HioPOS-applicatie en onze toestellen bieden tal van functies, aangepast aan elk type winkel.

Onze sectoren

null

HoReCa

null

Retail

null

Buurtwinkels

null

Kappers en schoonheidscentra

null

Banken

Onze tevreden klanten

Ontdek de mening van onze klanten en vertrouw net als zij op onze meer dan 30 jaar lange ervaring.

Over ons

JFC ontwikkelt en verkoopt sinds ruim 30 jaar geautomatiseerde en innovatieve betaalsystemen voor cash- en kaartbetalingen, alsook systemen om cash geld te verwerken en bestellingen op te nemen. We zijn actief in verschillende sectoren en begeleiden winkels en ondernemingen bij hun digitale conversie. Ons team van experts is opgeleid door de fabrikanten zelf en geeft u advies over de meest geschikte oplossing voor uw activiteit, zodat u uw efficiëntie verhoogt.

Meer informatie
Vertrouwen

Al meer dan 30 jaar werkt JFC samen met de grootste ketens.

Deskundigheid

Onze technici zijn opgeleid bij de fabrikanten.

Innovatie

JFC ontwikkelt innoverende en flexibele oplossingen.

Ondersteuning

JFC beschikt over een eigen helpdeskservice om u te helpen en een antwoord te bieden voor uw technische behoeften.