Ontdek onze selfcheckout-oplossing

Bent u eigenaar van een winkelketen en wilt u uw klanten een betere ervaring aanbieden? Met onze innovatieve oplossingen bezorgt u hun een aangename, snelle en eenvoudige ervaring, zeker bij de betaling. Ontdek onze selfcheckout-toestellen, waarmee uw klant zelf het winkelmandje kan scannen en betalen.

Hoe werkt de automatische kassa?

Een automatische kassa, of selfservicekassa, is een geautomatiseerde digitale betaalterminal. Als de klant de winkelkar heeft gevuld en bij de automatische kassa komt om de betaling uit te voeren, gebeurt dit laatste in verschillende stappen:

 1. Elk product scannen met een vaste of draagbare barcodescanner.
 2. Bulkproducten wegen op de weegschaal om de prijs te bepalen.
 3. De aankopen afrekenen met een betaalterminal of met cash geld via de betaalmodules.
Self checkout

Onze selfcheckout-modellen

JFC is al meer dan 30 jaar specialist in betaal- en cash-oplossingen, en biedt verschillende modellen van automatische kassa’s aan. Dankzij deze betaalkassa’s verloopt het verkoopproces van uw winkels een stuk vlotter en biedt u uw klanten een innovatieve ervaring.

Selfquiosk 200

Selfquiosk 230

Selfquiosk RFID

De voordelen van onze selfkiosken

Verschillende versies

Onze automatische kassa’s bestaan in verschillende versies. U kunt kiezen tussen betaling met kaart of betaling met kaart of cash geld. Verder kunt u ook een weegschaal plaatsen (40 of 80 cm), die naargelang uw voorkeur naar rechts of links gedraaid kan worden.

Snelle, eenvoudige en goedkope indienststelling

Dankzij onze ruim 30 jaar lange ervaring garanderen onze technici een snelle plaatsing en een efficiënte dienstverlening na de aankoop. Verder omvat onze oplossing POS-software die gemakkelijk in uw beheersoftware kan worden geïntegreerd.

Selfquiosk 200 - solution de self checkout

Eigenschappen van onze automatische kassa’s

 • 32”-touchscreen met uitleg voor de gebruiker
 • Thermische ticketprinter met automatische snijder (afdruk van ticket of e-ticket)
 • Legblad waar de klant de artikels op kan leggen
 • Nauwkeurige weegschaal om het gewicht van de artikels te controleren: tot 50 kg voor het model van 40 cm
 • Omnidirectionele barcode- en QR-codescanner
 • Nieuw systeem voor muntinvoer in selfservice
 • Verklikkerlicht voor hulpvragen:
  • Waarschuwing bij afwijkend gewicht
  • Artikelen die een persoonlijke tussenkomst vereisen
  • Leeftijdscontrole
  • Artikelen met diefstalbeveiliging
 • Pinpad-ondersteuning voor betaling met kaart (pinpad niet inbegrepen)
 • RFID-lezer (optioneel)
 • Meerdere talen beschikbaar

Waarom gebruikmaken van een automatische kassa?

Meer dan de helft van de winkels en warenhuizen maakt vandaag gebruik van automatische kassa’s. Zo’n oplossing biedt tal van voordelen voor uw winkel en klanten.

Minder kassaruimte

De selfkiosk is compacter dan een traditionele kassa, dus is er minder plaats nodig voor de kassaband en de kassier. De kassaruimte wordt dus kleiner, zodat u meer plaats hebt voor uw winkelrekken.

Minder aanschuiftijd en meer tijdwinst

Aangezien meer klanten tegelijk hun aankopen kunnen afrekenen, verkort u de aanschuiftijd. Ook uw werknemers boeken tijdwinst, die ze voor andere taken kunnen gebruiken (rekken vullen, inventariseren, …).

Grotere klantentrouw

Met automatische kassa’s biedt u uw klanten op efficiënte wijze een betere ervaring aan. U kunt hun gepersonaliseerde tarieven en een getrouwheidssysteem met punten aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om een prepaidkaart te gebruiken, of om uw promoties en aanbiedingen in de kassa te integreren.
Self checkout

Voor wie?

We begeleiden u tijdens uw project

Hebt u interesse in de automatische kassa’s? Onze experts stellen hun ervaring en kennis ten dienste van uw winkel. We zorgen voor begeleiding en advies om de meest geschikte oplossing voor uw activiteit te vinden.

NEEM CONTACT OP