Onze automatische CashDro-betaalzuilen

CashDro is al jarenlang een van de belangrijkste Europese fabrikanten van oplossingen voor cashbetalingen. Dankzij de ruim 30 jaar lange ervaring in oplossingen voor cash-management (banken, supermarkten, retail) garandeert JFC een professionele plaatsing en opvolging van deze systemen.

Stel uw investering veilig door in zee te gaan met een ervaren partner.

Onze modellen

We bieden een compleet gamma van automatische betaalzuilen aan, aangepast aan elk type winkel en elk type geldstroom.

Cashdro 7

Cashdro 5

Cashdro 4+

Cashdro S

De voordelen van automatische betaalkassa’s

Veiligheid en hygiëne

Het geld is beschermd tegen interne en externe diefstal. De automatische CashDro-betaalzuilen zijn extreem beveiligd: ze zijn vervaardigd uit staanders van 4 mm dik staal, hebben een beveiligd slot, een antihefboomscharnier, … Bovendien zijn ze uiterst hygiënisch omdat de werknemer niet in contact komt met contant geld.

Tijdwinst

Een automatische kassa is een efficiënte manier om tijd te winnen bij de betaling en bij de kassa-afsluiting (ook indien u met meerdere operatoren werkt). Alles gebeurt volledig automatisch, zodat u meer tijd vrijmaakt voor uw personeelsleden. Zij kunnen zo andere taken uitvoeren en de klant een betere dienstverlening bieden.

Controle en opvolging

De automatische CashDro-betaalzuilen zijn uitgerust met detectoren voor valse briefjes en munten. Bovendien vermijdt u foute teruggaves aan de kassa. En ten slotte kunt u de bewegingen en kasvoorraden steeds op afstand controleren, en zo gemakkelijker opvolgen.

Monnayeur automatique Cashdro 3

Waarom een automatische CashDro-betaalzuil?

Een snelle return on investment

Gedaan met kassafouten! Uw medewerkers hoeven de teruggave van cash geld niet meer uit te rekenen; het toestel doet dit in hun plaats. Bovendien is een automatische betaalzuil 120% fiscaal aftrekbaar, en kunt u kiezen voor inkoopoplossingen of een renting vanaf € 6/dag.

Een ergonomische oplossing

De CashDro-betaalzuil is gebruiksvriendelijk voor uw klanten en personeel. Dankzij haar intuïtieve en complete werking kan ze door elke betrokken partij gemakkelijk gebruikt worden.

Een complete en personaliseerbare oplossing

Met JFC geniet u van een full-omnium-service.

Snelle plaatsing

Onze experts verzorgen de volledige installatie van uw automatische kassa. De interface van CashDro is compatibel met de meeste kassasystemen, zodat u uw toestel onmiddellijk kunt integreren.

Reactieve ondersteuning

De automatische CashDro-betaalzuilen zijn online verbonden met een technisch platform. Op die manier kunnen we op afstand binnen de 30 minuten een technische interventie aan uw toestel uitvoeren.

Met ruim 700 actieve installaties bieden we ook verschillende oplossingen aan om uw betaalzuil te integreren in het ontwerp van uw winkel. Neem contact op voor referenties in uw streek.

Voor wie?

JFC, uw vertrouwenspartner

Onze ruim 30 jaar lange ervaring op het vlak van cashverwerking en ons team van technici, opgeleid door de fabrikanten zelf, garanderen een correcte opvolging van uw toestellen. We leveren ‘cash-oplossingen’ aan Carrefour, Delhaize, Bpost, Beobank, Decathlon, Colruyt, …

Neem contact op