Ontdek onze bestelzuilen

JFC biedt een groot gamma aan bestelzuilen aan voor elke behoefte en elk budget, en steeds aanpasbaar aan uw verkoopproces. U kunt rekenen op een gepersonaliseerde en professionele begeleiding, van bij de aanvang van uw project tot de plaatsing van de uiteindelijke oplossingen.

Onze modellen

De bestelzuilen met betaling

Naargelang het geselecteerde model kan de klant onmiddellijk betalen: enkel met kaart, of met kaart en cash geld.

TQ-20

TQ-22

TQ-200

TQ-202

TQ-230

TQ-232

TQ-1

De infozuilen

Deze zuilen zijn ideaal om uw klant te informeren, bijvoorbeeld om advies te geven, uw producten te tonen, producten te bestellen die niet op voorraad zijn, uw promoties weer te geven, …

TQ-10

TQ-100

Waarom een bestelzuil?

De bestelzuilen bieden tal van voordelen voor uw winkel en klanten. Ze zijn van grote waarde voor een betere werking en een grotere klanttevredenheid.

Kortere wachttijd

Met een combinatie van een traditionele kassa en bestelzuilen verdeelt u uw klanten tussen beide oplossingen, en verkort u de wachttijden. De bestellingen aan de bestelzuil worden onmiddellijk betaald en verstuurd naar uw keuken, waar ze onmiddellijk aan de bereiding kunnen beginnen. Het resultaat: een grotere bestelcapaciteit, plus een betere ontvangst voor uw klanten.

Een waaier aan diensten

Uw klanten kunnen uiteraard het menu doorbladeren en hun maaltijd bestellen, maar ze kunnen ook de productfoto’s en diensten zien en uw aanbiedingen bekijken.

Meer tijd om te bestellen

Uw klanten hoeven zich niet te haasten en kunnen rustig de tijd nemen om uw menu te doorlopen en te ontdekken. Een absoluut voordeel, wetende dat een klant die tijd heeft om te kiezen, over het algemeen meer uitgeeft. Door aanbevolen producten en combinaties van producten en supplementen te tonen, kunt u met een bestelzuil de gemiddelde klantenrekening zelfs met 25% doen stijgen.

Optimalisatie van uw interne organisatie

Een bestelzuil helpt u productiever te werken! Zo hoeft een deel van uw personeel zich niet meer bezig te houden met de bestellingen van klanten. Uw medewerkers kunnen zich focussen op andere taken en zo een betere kwaliteit leveren.

Een ander voordeel voor uw interne beheer is dat de bestelzuil op elk moment van de dag beschikbaar is. Daarnaast is ze zeer flexibel: u kunt haar menu aanpassen volgens de piek- en daluren. Tijdens piekperiodes kunt u nieuwe zuilen openen om de druk op de kassa’s te verlichten.z

Borne de commande

Personalisatie van uw bestelzuil

U hebt de keuze uit een groot aantal modellen: betaling met kaart en/of cash (naar keuze), vloer-, muur- of toonbankmodel, met scherm aan de voorkant of aan voor- en achterkant. Elke zuil kan gepersonaliseerd worden in de kleuren van uw onderneming.

Verschillende toepassingen

  • Niet-voorraadhoudende producten, concerttickets, speciale bestellingen enz. bestellen en betalen. Bovendien kiest de klant zelf de datum en het uur van afhaling.
  • Bestellingen plaatsen en betalingen uitvoeren voor een onmiddellijke afhaling in de winkel (snack, restaurant, cafetaria, …).
  • Informatie geven over uw producten (samenstellingen, herkomst, allergenen, producent, productieproces, bijsluiter, …).
  • Grotere klantentrouw dankzij de mogelijkheid om een klantenkaart te lezen en de favoriete producten van de klant te onthouden.
  • Uw promotieacties of een specifiek product belichten. Dit kan doorlopend of wanneer de zuil niet gebruikt wordt.
NEEM CONTACT OP

Voor wie?

Vraag uw demo aan

Wij verzorgen de plaatsing en de opleiding van uw personeel, plus de opvolging na de aankoop. Onze ruim 30 jaar lange ervaring en ons team van technici, opgeleid door de fabrikanten zelf, garanderen een optimale opvolging van uw toestellen.

Gratis demo